AKTUELNO

Njihovu vezu uporedio sa vezom Ane i Davida.

Pred zoru, Stanija Dobrojević slušala je emotivnu ispovest Pavla Jovanovića. Pavle se tokom razgovora sa Dobrojevićevom dotakao se svoje ljubavne afere sa bivšom modelsicom, Draganom Mitar.

Foto: TvPink Printscreen

Posle koliko vremena, ovde smo se videli uživo. Bitno je da je Mikiju rekla da je bila jako nekorektna prema meni. U smislu svega što smo planirali, pa je sve palo u vodu. Od toga da smo hteli da pravimo dete, ja jesam bio za to, ali sam prvo hteo da vidim da li mi odgovara devojka za to. Došla je na otvaranje mog kluba sa momkom, to ti je moja priča - započeo je Pavle.
Ja iskreno ne razumem tu ništa. Nisi ni ti kvalitetan dečko, da jesi, ne bi dozvolio tako neke stvari koje si dozvolio. A ona posle svega šalje tebi stvari, koji đavo? Ona zna ko je ovde, zna da ti ulaziš? Mislim, neka ti mama šalje stvari. Ti si tek divan dečko prema njoj - odgovorila mu je Stanija.

U toku razgovora Stanija i Pavle su se dotakli i ljubavi između Ane Korać i Davida Dragojevića, pa je svoju situaciju uporedio sa njima.

Foto: TvPink Printscreen

Kao Ana i David, našli smo se i kliknuli. Zato ja Davida ni ne krivim uopšte. Nakon maltretiranja od strane Aleksandre, pojavila se devojka i otvorila mu ceo svet. I naravno da se promenio, procvetao dečko. Ista je bila i moja priča, osim što moja nije bila posesivna kao Aleksandra. Kao što je Ana Davidu i on njoj promenio svet, tako je i meni Dragana, i ja njoj. Ako ikada budeš sa njom pričala van rijalitija, onda ćeš videti. Ne mogu ja tebi da ispričam sad sve, jer smo na televiziji - govorio je Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

To razumem, zato što ga je devojka gušila, gušila, gušila i onda je to propalo - nadovezala se Stanija.

PROČITAJTE JOŠ: PRIČALI SU O MENI SVE NAJGORE, PA SU MI PRILAZILI: Višnja za kraj oplela po bivšim cimerima! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'